№24-07-15 від 24 липня 2015 року

gerb_new_150_150

Світова Міжнародна Екстериторія Його Величності Государа-Імператора Титульного Суверенного Народу України

НАРОДНИЙ ЗЕМЕЛЬНИЙ СУД

Дипломатичний Корпус Титульного Суверенного Народу України КВЕД 99.00.0 ТРДПАУ 553515506-553515469 Офіс для отримання дипломатичної кореспонденції за адресою: 14027, м.Чернігів, вул. Станиславського, 40, тел. 0462 64-59-42

№24-07-15 від 24 липня 2015 року

 

Виконавчому комітету Бориспільської

міської ради Київської області

 

Копії: Павленко В.Д. (м. Бориспіль, вул. Ціолковського, 17)

На Ваш лист №12-31-2758 від 17 липня 2015 року

 

Народний Земельний Суд Титульного Суверенного Народу України розглянув Ваш лист №12-31-2758 від 14 липня 2015 року. До тексту цього листа внесено безліч відомостей, які не мають ніякого відношення до суті земельного питання в Україні.

Всі землі країни Україна знаходяться в Титулі-земельного права Його Величності Государа-Імператора Титульного Суверенного Народу України. Титул-земельного права Його Величності Государа-Імператора Титульного Суверенного Народу України розподіляється на Земельні бони, які в свою чергу розподіляються на Земельні ділянки. Земельні бони емітуються Його Величністю Государем-Імператором Титульного Суверенного Народу України цільовим призначенням на забезпечення прав і свобод «граждан» України. Земельні ділянки емітуються Його Величністю Государем-Імператором Титульного Суверенного Народу України цільовим призначенням на забезпечення вольностей та привілеїв громадян України.

«Граждане» України та громадяни України користуються не землями України, а правами на землі України. Всі землі України – виключна власність Українців: Титульного Суверенного Народу України, Суверенного Народу України та Народу України. Бориспільська міська рада Київської області не відноситься до складу суб’єктів земельного права України. Бориспільська міська рада Київської області – суб’єкт юридичних відносин. Всі юридичні відносини в будь-якій юрисдикції не мають ніякого відношення до країни Україна, а тим більше до земель України.

В реєстрах Народу України, в реєстрах «граждан» України та в реєстрах громадян України Бориспільська міська рада Київської області не значиться. Походження цієї ради невідоме. Землі України в земельно-юридичний стан не переводились, не переводяться та ніколи переводитись не будуть. Це означає, що право на оренду земель України мають тільки суб’єкти інтернаціонал-правового походження.

Земельні відносини у будь-якій формі реєструються виключно в реєстрах Народного Земельного Суду Титульного Суверенного Народу України. Місцеві суди будь-якої юрисдикції ніякого відношення до розподілу земель України та врегулювання земельних спорів не мають. Юрисдикція, до складу якої належить Бориспільська міська рада Київської області, знаходиться при країні Україна. При країні Україна формуються ради мігрантів, апатридів, фізичних осіб, осіб без громадянства і т.п. без права постійного або тимчасового перебування в країні Україна.

Нагляд за дотриманням цього положення з боку будь-яких фізичних або юридичних осіб покладено на органи Міжвідомчої Інтерпол-Колегії протидії фінансово-економічному тероризму. Будь-яке посягання на виключну земельну власність виключного земельного власника України з боку будь-яких фізичних осіб є кримінальним злочином.

 

Голова Народного Земельного Суду                                                                                 Л.І. Козлов