№ 28-04-15 від 28 квітня 2015 року

gerb_new_150_150

Світова Міжнародна Екстериторія
Його Величності Государа-Імператора
Титульного Суверенного Народу України

НАРОДНИЙ ЗЕМЕЛЬНИЙ СУД

 

Дипломатичний Корпус Титульного Суверенного Народу України КВЕД 99.00.0 ТРДПАУ 553515506-553515469 Офіс для отримання дипломатичної кореспонденції за адресою: 14027, м.Чернігів, вул. Станиславського, 40, тел. 0462 64-59-42

№ 28-04-15 від 28 квітня 2015 року

Державній Екологічній Інспекції у Чернігівській області

 

Копії: Прокуратурі в Чернігівській області

Управлінню СБУ в Чернігівській області

Про нікчемність Постанови №33/04 від 24 квітня 2015 року

Державної Екологічної Інспекції в Чернігівській області

 

Народний Земельний Суд Титульного Суверенного Народу України розглянув Постанову Державної Екологічної Інспекції в Чернігівській області «Про накладання адміністративного стягнення» №33/04 від 24 квітня 2015 року.

За текстом цієї Постанови старший державний інспектор з охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області Федоренко Олег Дмитрович та старший державний інспектор з охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області Федоренко Олег Дмитрович встановили, що «гражданин» (громадянин) Толстой Василь Іванович за ідентифікаційним номером 1538803195, який йому видано 17 лютого 1942 року, вчинив адміністративне правопорушення, яке визначено в ч.1 статті 77-1 Кодексу України «Про адміністративні правопорушення».

Не звертаючи увагу на обставину, за якої один і той же Федоренко Олег Дмитрович (невідомо в якому статусі) в офіційному документі державного органу Чернігівської області встановив, що на території України у 1942 році видавались ідентифікаційні номери або фізичних осіб реєстру ЄДР, або в’язнів концтаборів Третього Рейху. Встановлено, що ці відомості не мають ніякого відношення до положень статті 1 Кодексу України «Про адміністративні правопорушення».

За положеннями статті 1 Кодексу України «Про адміністративні правопорушення» «Завданням Кодексу про адміністративні правопорушення є охорона прав і свобод громадян, власності, конституційного ладу України, прав і законних інтересів підприємств, установ і організацій, встановленого правопорядку, зміцнення законності, запобігання правопорушенням, виховання громадян у дусі точного і неухильного додержання Конституції і законів України, поваги до прав, честі і гідності інших громадян, до правил співжиття, сумлінного виконання своїх обов’язків, відповідальності перед суспільством».

Права і свободи громадян визначаються громадянським паспортом України за Громадянським Кодексом України. Натомість, жодного спомину про громадянський або гражданський паспорт Толстого Василя Івановича в тексті вищевказаної Постанови Державної Екологічної Інспекції Чернігівської області не існує. Треба розуміти так, що старший державний інспектор з охорони навколишнього природного середовища Федоренко Олег Дмитрович самотужки вніс зміни до чинного Кодексу України «Про адміністративні правопорушення», але забув про це проінформувати Парламент України.

З Постанови держслужбовця Федоренко Олега Дмитровича (суб’єкта Цивільного Кодексу України) наслідує висновок, за яким діяльність такої юридичної особи, як Державна Екологічна Інспекція в Чернігівській області, відбувається в межах положень п.2 ст.1 Цивільного Кодексу України. Це означає, що Державна Екологічна Інспекція в Чернігівській області не повинна мати юридичну реєстрацію. Склад тексту відбитку печатки Державної Екологічної Інспекції в Чернігівській області за юридично-ідентифікаційним №38053846 свідчить або про фахову неспроможність держслужбовця Федоренко Олега Дмитровича, або про зумисну дискредитацію органів Державної Екологічної Інспекції України (що автоматично тягне за собою звільнення держслужбовця Федоренко Олега Дмитровича з посади, яку він не може гідно представляти в очах громадянського суспільства).

За суттю Постанови держслужбовця Федоренко Олега Дмитровича №33/04 від 24 квітня 2015 року треба розуміти так, що під час дуже сильного буревію (дату про який не вказано в Постанові №33/04 від 24 квітня 2015 року) пенсіонеру Толстому Василю Івановичу нічого було робити, як випалювати суху рослинність в с.Улянівка Чернігівського району Чернігівської області. З інформації щодо наслідків цього буревію в Україні, які надала суспільству телемережа України звісно відомо, що в той час пожежі відбувались майже в усіх регіонах не тільки України, а й Російської Федерації. І тільки один держслужбовець Федоренко Олег Дмитрович зробив неймовірний висновок, що причиною тому явищу виявився ніхто інший, як український пенсіонер Толстой Василь Іванович.

За текстом Постанови держслужбовця Федоренко Олега Дмитровича №33/04 від 24 квітня 2015 року Толстой Василь Іванович за ідентифікаційним номером 1538803195, який йому надано 17 лютого 1942 року, за сучасних умов знаходиться на посаді пенсіонера!!!??? З якого часу статус пенсіонера перетворився в посаду відомо тільки одному Федоренко Олегу Дмитровичу. Але, саме такий перебіг думок держслужбовця Федоренко Олега Дмитровича дозволив йому прийняти рішення про відрахування сум адміністративного стягнення з пенсіон – посадового прибутку Толстого Василя Івановича. З якого часу пенсія пенсіонера перетворилася в пенсіон-посадовий прибуток громадянина України також невідомо.

Старший інспектор з охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області Федоренко Олег Дмитрович, розглянувши протокол про адміністративні правопорушення №000399 від 24 квітня 2015 року, який склав той же самий старший інспектор з охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області Федоренко Олег Дмитрович в присутності особи, що брала участь у розгляді справи Федоренко Олега Дмитровича та дослідивши докази знову ж того самого Федоренко Олега Дмитровича, постановив: застосувати до пенсіонера Толстого Василя Івановича положення ч.1 статті 77-1 Кодексу України «Про адміністративні правопорушення». За положеннями цієї статті Кодексу України «Про адміністративні правопорушення» стягнення накладається на посадових осіб і навіть на буревій, але за будь-яких умов не на пенсіонерів, які отримали ідентифікаційний номер у 1942 році.

Народний Земельний Суд Титульного Суверенного Народу України розуміє, що бюджет Чернігівського району знаходиться в залежності від різного роду надходжень, які визначено Бюджетним Кодексом України. Але в Бюджетному Кодексі України не існує положення, за яким штрафи можуть накладатися на пенсії пенсіонерів та ще й у подвійному примусовому порядку.

В Україні діє принцип верховенства права. Всі фізичні особи (в тому числі держслужбовець Федоренко Олег Дмитрович) – обезправлені. Всі громадяни (в тому числі пенсіонер Толстой Василь Іванович) – правові. Будь-яке рішення будь-якої фізичної особи (суб’єкта будь-якої юрисдикції) по відношенню до суб’єкта правових відносин є нікчемними та такими, що не підлягають виконанню з боку будь-яких правоздатних суб’єктів конституційного процесу України. За цих умов Постанова Державної Екологічної Інспекції у Чернігівській області №33/04 від 24 квітня 2015 року визнається Народним Земельним Судом Титульного Суверенного Народу України у якості нікчемного документу.

Звертаючись до УСБУ України в Чернігівській області, Народний Земельний Суд Титульного Суверенного Народу України просить розглянути діяльність держслужбовця Федоренко Олега Дмитровича з точки зору можливих ознак фактів, пов’язаних з умисним підбурюванням людей похилого віку або до суспільних протестів, або до непокори органам влади в Україні. Є підстави вважати, що окремі держслужбовці з органів Державної Екологічної Інспекції в Чернігівській області використовують своє службове становище з метою, яка аж ніяк не збігається з державотворчою діяльністю Інституту Президентства України.

 

Голова Народного Земельного Суду                                                                                      Л.І. Козлов