- КОНГРЕСС НАЦИОНАЛЬНЫХ МЕНЬШИН (МАЛЫХ НАРОДОВ) ЕВРОПЫ - https://euro-congress.info -

№24-09-14 від 24 вересня 2014 року

euflag_new_150_150

КОНГРЕС НАЦІОНАЛЬНИХ МЕНШИН (МАЛИХ НАРОДІВ) ЄВРОПИ

ЦЕНТРАЛЬНИЙ ЄВРОКОНГРЕСБАНК

(ДИПЛОМАТИЧНА МІСІЯ В УКРАЇНІ)

Міжнародна Угода № 237 «Про партнерство і співробітництво між Україною і Європейськими Співтовариствами та їх державами-членами» Офіс для отримання дипломатичної кореспонденції за адресою:
14027, м.Чернігів, вул. Станіславського, 40, тел. 0462 64-59-42
№24-09-14 від 24 вересня 2014 року

 

Чернігівському обласному управлінню

Національного Банку України

Копії: Національному Банку України

Раді Національної Безпеки і Оборони України

Міністерству Закордонних Справ України

Міністерству Фінансів України

Міністерству Економічного Розвитку і Торгівлі України

Міністерству Доходів і Зборів України

Адміністрації Президента України

Кабінету Міністрів України

Іноземним посольствам в Україні

Чернігівській облдержадміністрації

Чернігівській обласній раді

 

На лист Міністерства Закордонних Справ України № 203/19-091-641 від 05.09.2014 року

 

Листом № 29-08-14 від 29 серпня 2014 року та листом № 04-09-14 від 04 серпня 2014 року, Радник Його Величності Государа-Імператора Титульного Суверенного Народу України проінформував усі іноземні посольства в Україні про встановлення Роял-дипломатичного мосту між Корінними Народами Європи та Корінними Українцями на умовах міжнародної Угоди № 237 «Про партнерство і співробітництво між Україною і Європейськими Співтовариствами та їх державами-членами».

За листом Міністерства Закордонних Справ України № 203/19-091-641 від 05.09. 2014 року на адресу Радника Його Величності Государа-Імператора Титульного Суверенного Народу України в Україні встановлено порядок, за яким в Україні (м. Чернігів) поряд із Міністерством Закордонних Справ України (м. Київ) розпочали свою діяльність дипломатичні органи міжнародної Угоди № 237 «Про партнерство і співробітництво між Україною і Європейськими Співтовариствами та їх державами-членами», які діють в міжнародних справах від імені Його Величності Государа-Імператора Титульного Суверенного Народу України.

Починаючи з 19 вересня 2014 року, в Україні (м. Чернігів) розпочали свою міжнародну діяльність дипломатичні органи Конгресу Національних Меншин (Малих Народів) Європи. Така діяльність вчиняється на засадах Генеральної Угоди між суб’єктами Угоди № 237 «Про партнерство і співробітництво між Україною і Європейськими Співтовариствами та їх державами-членами» та Його Величністю Государем-Імператором Титульного Суверенного Народу України.

Генеральною Угодою від 19 вересня 2014 року між суб’єктами Угоди № 237 «Про партнерство і співробітництво між Україною і Європейськими Співтовариствами та їх державами-членами» та Його Величністю Государем-Імператором Титульного Суверенного Народу України започатковано діяльність Інституту Міжнародного факторингу та Центрального ЄвроКонгресБанку.

Центральний ЄвроКонгресБанк – це системний банк національного стандарту КІСЕ, до складу банківсько-фінансової архітектури якого входять всі без винятку економічні сегменти даного стандарту, а саме економічні сектори S.2, S.19, S.18, S.17, S.16, S.15, S.14, S.13, S.12, S.11.

Центральний ЄвроКонгресБанк – це домен (структурна одиниця Роял-системи).

До складу контрагент-управлінсько-аналітичних підсистем Центрального ЄвроКонгресБанку входять:

 

Факторингова діяльність Центрального ЄвроКонгресБанку в межах економічного простору Європи не суперечить положенням Наказу Міністерства Фінансів України № 37 від 24.01.2013 року, положенням статті 1079 Цивільного Кодексу України та положенням Податкового Кодексу України щодо діяльності резидент-фінансово-банківських систем на договірних умовах або з утворенням юридичної особи або без утворення юридичної особи.

Дипломатичні місії, офіційні консул-представництва, офіційні консул-посередники Центрального ЄвроКонгресБанку, які розгортають свою діяльність в межах Постанов Національного Банку України на факторингових засадах, не потребують ліцензії Національного Банку України. Резидент-представницькі та резидент-посередницькі операції дипломатичних місій, офіційних консул-представництв, офіційних консул-посередників Центрального ЄвроКонгресБанку не носять характеру валютних. Так визначено в листі Національного Банку України № 28-110/1941-3601 від 02.06. 2000 року.

Аналітичні рахунки дипломатичних місій, офіційних консул-представництв, офіційних консул-посередників Центрального ЄвроКонгресБанку не підлягають обліку в податкових органах Міністерства Доходів і Зборів України. За листами Міністерства Доходів і Зборів України № 4327/699-99-22-01-02-16 від 05.06.2013 року, Міністерства Економічного Розвитку і Торгівлі України № 3132-05/22029-07 від 01.07.2014 року ніяких заперечень проти участі фінансово-банківських систем Інституту Президентства України та фінансово-банківських систем міжнародного Роял-економічного простору Його Величності Государа-Імператора Титульного Суверенного Народу України в справі реформування економіки країни Україна не існує.

Спільна діяльність Чернігівського обласного управління Національного Банку України та Центрального ЄвроКонгресБанку в межах Закону України «Про банки та банківську діяльність», яка має за мету виконання положень Закону України «Про міжнародні договори», безумовно буде кваліфікованою у якості технічної допомоги міжнародних фінансових організацій на адресу Кабінету Міністрів України та Адміністрації Президента України.

Просимо розглянути пропозицію дипломатичних кіл Конгресу Національних Меншин (Малих Народів) Європи щодо спільної діяльності між Чернігівським обласним управлінням Національного Банку України та Центральним ЄвроКонгресБанком на засадах Закону України «Про спеціальний режим інвестиційної діяльності на територіях пріоритетного розвитку в Чернігівській області».

 

 

Заступник Голови Дипломатичного Корпусу Його Величності

Государа-Імператора Титульного Суверенного Народу України –

Граф Титульного Суверенного Народу України                                                                          І.Л. Козлова